ZF Live

VIDEO ZF Live. Immochan investeşte 60 de mil. euro pentru ridicarea celui mai mare centru comercial din Transilvania. Urmăriţi emisiunea ZF Live de luni, 30 septembrie, cu Tatian Diaconu, managing director Immochan România

Autor: Octavian Calei

30.09.2013, 17:05 1758

Immochan, divizia de dezvoltare imobiliară a retailerului francez Auchan, va dezvolta la Braşov cel mai mare hipermarket din Transilvania, pe terenul fostei fabrici Tractorul, o investiţie de 60 de milioane de euro, a spus Tatian Diaconu, managing director al Immochan România, în cadrul emisiunii ZF Live de luni, 30 septembrie.

„Sperăm la Braşov să nu facem doar un centru comercial, ci o dezvoltare urbanistică. Terenul de la Braşov reprezintă cca 8% din suprafaţa utilă a oraşului, intenţionăm să facem un nou cartier pentru oraş, nu doar un centru comercial”, a spus Diaconu.

În prima fază, dezvoltatorul va ridica pe terenul de 100 de hectare de la Braşov un hipermarket Auchan cu o suprafaţă comercială de 13.300 de metri pătraţi.

„În prima fază plecăm cu hipermarketul Auchan, cel mai mare hipermarket din Transilvania cu o suprafaţă de vânzare de 13.300 mp, cu cinematograf şi entertainment şi cu partea de fashion”, a spus reprezentantul Immochan România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO