ZF Live

VIDEO ZF Live. Mădălin Niculeasa, avocat: Am devenit o ţară de bisericuţe şi de cârtiţe care merg din bisericuţă în bisericuţă. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de miercuri, 16 octombrie

Autor: Octavian Calei

16.10.2013, 15:16 504

„Am devenit o ţară de bisericuţe şi de cârtiţe care merg din bisericuţă în bisericuţă”, a spus Mădălin Niculeasa, managing partner al Niculeasa Litigator, în cadrul emisiunii ZF Live de miercuri, 16 octombrie, făcând referire la interesele politicienilor care preferă să facă legi neclare şi imprevizibile pe termen mediu şi lung.

„Nu-şi doresc predictibilitate, pentru că nu profită cei care caută valoare adăugată şi banii din şmecherii. Când ai o lege clară, nu poţi s-o speculezi. Impredictibilitatea le e utilă”, a declarat Niculeasa.

Mădălin Niculeasa conduce o casă de avocatură cu 5 avocaţi şi 2 salariaţi pentru care plăteşte în fiecare lună 8-9.000 de euro taxe la stat. El se declară nemulţumit de eficienţa scăzută cu care statul administrează banii contribuabililor.

„Eu nu simt că mi se întoarce vreo utilitate la banii pe care îi plătesc statului. Eu sunt de acord să plătesc, dar vreau ca statul să se gândească şi la mine, şi când îmi cere banii, şi când îi foloseşte”, a spus Niculeasa la ZF Live.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO