ZF Live

VIDEO ZF Live. Modificări la Codul Fiscal? Ce taxe li se pregătesc românilor. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de marţi, 15 octombrie cu Dragoş Doroş, KPMG

Autor: Cătălina Butan

15.10.2013, 17:20 455

Emisiunea ZF Live de marţi, 15 octombrie, l-a avut ca invitat pe Dragoş Doroş, director în cadrul departamentului de Asistenţă Fiscală al KPMG, cu care am discutat despre ce modificări pregăteşte statul la Codul Fiscal şi despre impozitul forfetar.

Doroş a spus la ZF Live că toate companiile de consultanţă financiară lucrează în prezent la un proiect derulat de stat pentru rescrierea Codului Fiscal, care trebuie “refăcut din temelii, în sensul structurării”. Doroş spune că odată cu această restructurare se vor mai modifica şi câteva lucruri importante.

El a mai amintit la ZF Live şi de legea holdingurilor, prin care se doreşte atragerea investitorilor  şi care ar putea fi adoptată la începutul anului viitor dar şi despre o reformă a Fiscului.

"Holdigurile înseamnă pentru noi o creştere a competitivităţii fiscale. Încercăm ca prin această legislaţie banii care circulă între aceste companii până la compania mamă să fie scutiţi de taxe, astfel încât companiile mamă să poată şi să vină în România", a spus Doroş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO