ZF Live

VIDEO ZF Live. Numai 5% din utilizatorii de Internet din România realizează plăţi cu cardul online. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de miercuri, 16 octombrie cu Antonio Eram, fondator şi CEO al Netopia

Autor: Octavian Calei

16.10.2013, 13:56 388

Piaţa tranzacţiilor online din România este infimă, numai 5% din utilizatori realizează plăţi cu cardul pe Internet, apreciază Antonio Eram, fondator şi CEO al Netopia, invitatul emisiunii ZF Live de miercuri, 16 octombrie.

„MobilPay este o platformă de avangardă în condiţiile în care există 400.000 de utilizatori constanţi de plăţi online. 400 de mii de utilizatori din 7-8 milioane de utilizatori de Internet este absolut infim”, a spus Antonio Eram, dezvoltatorul platformei de plăţi electronice mobilPay.

MobilPay este a doua platformă de plăţi electronice din România, prima poziţie fiind deţinută de Naspers cu soluţia PayU.

Anul trecut s-au realizat 1 milion de tranzacţii online cu cardul, cu 15% mai mult decât în 2011.

„Ritmul se menţine. Plăţile cu cardul sunt pe un trend crescător, deşi suntem pe ultimul loc în Europa”, a spus Antonio Eram.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO