ZF Live

VIDEO ZF Live. „O tabletă industrială nu este totuna cu o tabletă consumer. Avem echipamente peste care s-a trecut şi cu motostivuitorul”. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de miercuri, 15 ianuarie, cu Mihai Paraschiv, directorul de marketing al Novensys

Autor: Octavian Calei

15.01.2014, 14:30 484

„Avem echipamente peste care s-a trecut şi cu motostivuitorul şi care sunt în continuare utilizabile”, a spus Mihai Paraschiv, directorul de marketing al firmei de IT Novensys, în cadrul emisiunii ZF Live de miercuri, 15 ianuarie, unde a făcut şi o demonstraţie a rezistenţei unei tablete rigidizate.

Tabletele industriale se adresează unui segment diferit de utilizatori, costul unui astfel de dispozitiv fiind cuprins între 2.000 şi 3.000 de dolari, potrivit lui Paraschiv. Acestea au o putere de calcul superioară, comparabilă cu un computer desktop şi pot implementa module suplimentare cum ar fi un scanner de bare, cititor de amprentă sau module pentru comunicaţii de date 3G. O particularitate mai specială a tabletelor industriale o reprezintă rezistenţa sporită la şocuri sau la apă, fiind capabile să reziste în medii precum cel industrial sau în construcţii.

Piaţa tabletelor industriale este estimată la 1 milion de euro în România, având perspectiva creşterii în condiţiile în care aceste tipuri de dispozitive vor înlocui terminalele mobile industriale sau PDA-urile folosite în diverse domenii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Urmează ZF Bankers Summit'24