ZF Live

VIDEO ZF Live: "Vom intra în zona euro când vom merita". Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de pe 19 iunie, cu Adrian Vasilescu, consilier BNR

Autor: Luciana Georgescu

19.06.2014, 13:05 144

Dobânzile la credite au început să se stabilezeze, însă continuă să existe probleme pe acest segment întrucât există două tipuri de persoane, cei care se uită cu îngrijorare la dobânda în scădere pentru depozitele din bănci şi cei care îşi pun speranţa în dobânzile la credite, care urmăresc un acelaşi trend descrescător, a declarat Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR la ZF Live.

“Dobânzile active au înregistrat scăderi şi este obligatoriu ca trendul să continue şi dobânzile la credite să scadă”, a declarat Vasilescu.

El anticipează că relansarea creditării va avea loc pe parcursul anului viitor, însă subliniază nivelul scăzut al veniturilor populaţiei, care va avea un impact direct asupra volumului de credite.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO