ZF Live

ZF Live. Cristian Taban, director executiv al clinicilor Dent Estet: Avem în plan cel puţin trei oraşe în care o să intrăm anul acesta cu clinici noi, iar în decembrie ar trebui să avem 20 de unităţi dentare în plus pe lângă cele 97 existente. Bugetul de investiţii pentru 2022 va depăşi 3 milioane de euro

Cristian Taban, directorul executiv al clinicilor Dent Estet: Peste 40% din populaţia României încă nu îşi acordă timpul de a merge la stomatolog.

Cristian Taban, directorul executiv al clinicilor Dent Estet: Peste 40% din populaţia României încă nu îşi acordă timpul de a merge la stomatolog.

Autor: Alexandra Matei

31.01.2022, 17:40 130

Cristian Taban, directorul executiv al clinicilor Dent Estet, cel mai mare grup de stomatologii din România şi parte a grupului MedLife, spune că anul acesta planul de dezvoltare include intrarea în cel puţin trei oraşe din ţară cu clinici noi.

Până la final de 2022, acesta îşi pro­pune să adauge 20 de unituri dentare (n. red. – scaune de stomatologie funcţionale) pe lângă cele 97 din prezent.

„Pentru acest an, cea mai importantă activitate este consolidarea echipelor medicale în toate centrele noi din Ploieşti, Craiova, Braşov şi Oradea. Apoi, urmează o continuare a activităţii de extindere. Avem în plan cel puţin trei oraşe în care o să intrăm anul acesta cu clinici noi şi într-un oraş vom intra cu a doua clinică nouă. În decembrie 2022, ar trebui să avem peste 20 de unituri în plus. Bugetul de investiţii pentru anul acesta va depăşi cu siguranţă 3 mil. euro“, a spus Cristian Taban, directorul executiv al clinicilor Dent Estet, la emisiunea online de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO