ZF Live

ZF LIVE. Dana Petrea, Vacanţa Culinară: Pandemia a crescut apetitul românilor pentru noi preparate exotice

Autor: Bogdan Alecu

18.08.2020, 16:15 113

♦ Dana Petrea spune că industria HoReCa are nevoie de scenarii pentru a putea planifica în avans activitatea.

Restricţiile impuse de pandemie şi numărul mai mare al celor care nu mai pleacă în concediu în afara ţării i-au determinat pe mulţi să încerce noi experienţe gastro­no­mice.

„Am încercat să transformăm criza într-o opor­tunitate. Nu am pornit de la zero, ci de la ideea de a salva locaţia de evenimente şi de a pivota activitatea spre ce voiam să facem, pe un termen mai lung. Vrem sa aducem într-un singur meniu, 120 de preparate din 60 de destinaţii culinare. În fiecare zi trecem printr-o nouă locaţie de vacanţă, pe malul lacului Mogoşoaia“, a declarat în cadrul emisiunii ZF Live Dana Petrea, fondatoare a restaurantului Vacanţa Culinară.

Businessul a pornit de la o locaţie de evenimente, Mogoşoaia Lake View.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO