ZF Live

ZF live special - ZF 25 de ani. Tereza Tranakas, Oxygen: „Domeniul comunicării are un atu foarte important în viitorul dominat de inteligenţă artificială şi tehnologie: creativitatea umană“

Tereza Tranakas, fondatoare şi CEO Oxygen: Vrem să utilizăm tehnologia pentru a ne eficientiza munca şi a scăpa de partea redundantă a jobului.

Tereza Tranakas, fondatoare şi CEO Oxygen: Vrem să utilizăm tehnologia pentru a ne eficientiza munca şi a scăpa de partea redundantă a jobului.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

05.12.2023, 18:00 62

Agenţia Oxygen este activă pe piaţa locală de 15 ani, fiind fondată la doi ani după revenirea în ţară a Terezei Tranakas, care a locuit o perioadă în Statele Unite ale Americii.

Viitorul comunicării înseam­nă utilizarea resurselor pe care le pune la dispoziţie inteligenţa artificială, dar fără a elimina din ecuaţie creativitatea specifică omului, este de părere Tereza Tranakas, fondatoare şi CEO al agenţiei de comunicare Oxygen.

„Industria comunicării cred că are viitor, nevoie de comu­nicare va fi totdeauna şi nu cred că vom fi înlocuiţi de roboţi, deşi roboţii au început să ne ajute în a ne face treaba mai uşor şi mai eficient. Domeniul comunicării are un atu foarte important în viitorul dominat de inteligenţă artificială şi tehnologie, şi anume creativitatea umană“, a spus Tereza Tranakas într-o ediţie specială a emisiunii ZF Live, cu ocazia galei aniversare de 25 de ani a Ziarului Financiar.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO