ZF Live

ZF Live. Tova Ben Nun-Cherbis, complexul educaţional Laude-Reut: Este destul de greu de a face educaţie online, dar cred că acest model va câştiga teren în viitor

Autor: Alexandra Matei

03.09.2020, 16:10 316

♦ Conducerea şcolii private Laude-Reut din Bucureşti a investit în infrastructură pentru a putea desfăşura cursurile în orice condiţii ♦ Au fost achiziţionate table smartboard şi microfoane ♦ Echipa de IT a şcolii a creat, în 24 de ore de la declararea stării de urgenţă, 500 de conturi pentru elevii şi profesorii şcolii, care au fost foarte eficiente în timpul predării online.

Complexul educaţional privat Laude-Reut din Bucureşti, condus de Tova Ben Nun-Cherbis, este pregătit pentru reluarea cursurilor în regim de normalitate, chiar şi în contextul pandemiei de Covid-19, având la dispoziţie toate resursele pentru derularea noului an şcolar într-o manieră eficientă şi sigură.

„Suntem pregătiţi pentru deschiderea nou­lui an şcolar. Beneficiem de o tehnologie de ultimă generaţie. Pentru a putea face trans­misia directă a cursurilor, în cazul în care va fi nevoie, am schimbat toate reţelele şi am achiziţionat tablete smartboard şi micro­foa­­ne. Profesorii urmează deja de zece zile un training prin Microsoft şi Servio“, susţine Tova Ben Nun-Cherbis, la ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO