ZF News

Enel numeşte un şef nou peste activităţile de furnizare din România

Enel numeşte un şef nou peste activităţile de...

Autor: Roxana Petrescu

06.03.2015, 13:40 608

Italienii de la Enel, cel mai mare jucător privat din domeniul distribuţiei de energie din România, l-au numit pe Michele Grassi în funcţia de director general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, cele două companii de furnizare a energiei ale grupului din România. Numirea lui Grassi la conducerea companiilor de furnizare ale Enel din România vine în contextul în care la finalul anului trecut fostul şel al acestor firme, Matteo Cassani, a murit după ce s-ar fi aruncat în gol de la o fereastră a clădirii în care italienii au sediul central în Bucureşti.

“În calitate de director general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, Michele Grassi va coordona toate activităţi de furnizare şi vânzare ale Enel în România, dar şi cele de customer care şi departamentul care gestionează serviciile cu valoare adăugată. Cele două companii au o bază de 2,7 milioane de clienţi şi furnizează electricitateîn 10 judeţe din România, respectiv Timiş, Arad, Hunedoara, Caraş-Severin, Călăraşi, Ialomiţa, Tulcea, Constanţa, Ilfov, Giurgiu şi Bucureşti”, spun reprezentanţii Enel România.

Potrivit acestora, Michele Grassi are o experienţă de 17 ani în sectorul energiei electrice şi deţine o diplomă de licenţă în inginerie electro-tehnică.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO