ZF Transilvania

CJ Braşov investeşte peste 184 mil. lei în reabilitarea a 25,4 km de drum judeţean

CJ Braşov investeşte peste 184 mil. lei în...

Autor: Laurentiu Cotu

18.04.2024, 17:56 93

Consiliul Judeţean Braşov a demart un proiect de investiţii de aproape 184,2 mil. lei (37 mil. euro), fără TVA, pentru reabilitarea a două tronsoane din Drumul Judeţean 104D, care leagă judeţele Braşov şi Sibiu, pe traseul Făgăraş - Şoarş - Bărcut, având o lungime totală de 25,4 km. Un prin pas în acest sens a fost lansarea de către CJ Braşov a licitaţiei de achiziţie, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare fiind 28 mai 2024.

Achiziţia a fost structurată pe două loturi, iar potrivit documentaţiei, proiectul tehnic pentru fiecare lot în parte trebuie realizat în decurs de 6 luni, iar perioada de implementare a lucrărilor de construcţii şi instalaţii este de 30 de luni de la primirea ordinului de începere transmis de autoritatea contractantă.

’’Pe lângă refacerea în totalitate a părţii carosabile, a acostamentelor, trotuarelor, podeţelor şi drumurilor laterale, vor fi executate reparaţiile necesitate de cele patru poduri aflate pe traseu, lucrările de canalizare a apelor pluviale, precum şi cele de semnalizare rutieră. Pentru implementarea acestui obiectiv de investiţii, Consiliului Judeţean Brasov a accesat două contracte de finanţare aferente Programului Naţional de Investiţii <Anghel Saligny>’’’, potrivit unui comunicat de presă transmis de Consiliul Judeţean Braşov.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO