ZF Transilvania

Clujul investeşte 3,4 mil. lei în reabilitarea a două străzi

Autor: Laurentiu Cotu

04.04.2012, 13:47 87

Primăria municipiului Cluj-Napoca a anunţat demarea lucrărilor de reabilitare a străzilor Trascăului şi Căpitan Grigore Ignat, investiţie totală de aproximativ 3,4 mil. lei (770.000 de euro), fără TVA, susţinută din fonduri de la bugetul local.

Lucările care urmează să fie realizate pe strada Trascăului, cartierul Zorilor, vor cuprinde partea carosabilă, zona trotuarelor şi amenajarea parcărilor. Totodată, se are în vederea îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie auto şi pietonale. Durata de realizare a lucrărilor va fi de maxim 8 luni.

Pe strada Căpitan Grigore Ignat, aflată în cartierul Someşeni, se vor realiza lucrări de modernizarea a părţii carosabile, zona trotuarelor şi montarea gurilor de scurgere a apelor pluviale. Termenul de realizare a acestor lucrări este de cel mult 6 luni.

Lucrările sunt efectuate de asocierea dintre Kiat Group Construct şi compania Diferit. Turcii de la Kiat Group Construct au câştigat alături de compania Diferit contracte ce prevăd asfaltarea a peste 300 de străzi şi alei dintre blocuri, dar şi a 120 de artere principale din oraşul Cluj-Napoca, pentru perioada 2011-2013.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO