ZF Transilvania

CRIsoft se extinde spre vest

01.06.2004, 00:00 73



CRIsoft a incheiat un parteneriat cu IBM pentru extinderea in partea de vest a tarii. CROS FRC (Facturare si relatii cu clientii), asigura suportul informational pentru distribuitorii de energie electrica, apa, gaz sau pentru alte servicii, unde factura se calculeaza pe baza unui consum periodic.



 "Incercam sa promovam o abordare integrata a necesitatilor unei organizatii care isi desfasoara activitatea in sfera utilitatilor publice.", declara Cristian Uceanu, territory partner manager IBM Romania.



In prezent CROS FRC este utilizat de catre Electrica Banat si gestioneaza peste 850.000 de abonati din judetele Timis, Hunedoara, Arad si Caras-Severin. "Clientii pe care-i avem deja sunt o carte de vizita. Eficienta sistemului este dovedita de volumul incasarilor Electrica Banat care depaseste 20.000 de facturi zilnic", declara Cristina Cosgarea, asistent marketing Crisoft.



Compania Crisoft a fost infiintata in 1991 la Brasov, avand ca obiect de activitate productia de software. Compania are o experienta de 13 ani in implementarea sistemului informatic integrat CRIsoft Organization Server( (CROS). Din 1994, Crisoft a inceput dezvoltarea de sisteme bazate pe Oracle, , devenind din 1995 partener Oracle in cadrul Business Alliance Programme. Cifra de vanzari in 2003 a fost de 1,7 milioane de dolari cu 25% mai mare decat in anul precedent. transilvania@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO