ZF Transilvania

Investiţie de 5 mil. euro pentru realizarea unui centru de agrement în Poiana Braşov

Autor: Laurentiu Cotu

06.08.2013, 17:40 497

Primăria municipiului Braşov derulează un proiect în valoare de peste 22,3 mil. lei (aproximativ 5 mil. euro), susţinut în proporţie de 50% din fonduri europene, pentru realizarea unui centru de agrement în Poiana Braşov.

Proiectului presupune construcţia unei clădiri pe un teren de aproximativ 15.000 mp, amplasat la poalele pârtiei de schi Bradul, în spatele complexului Capra Neagră. Centrul de agrement va avea un club de bowling cu o capacitate de 180 de persoane, şi o sală de căţărare de 250 de metri pătraţi, cu diferite niveluri de dificultate şi un teren de minigolf.

Totodată, pe o suprafaţă de circa 13.000 mp vor fi amenajate piste de skateboard, de biciclete şi pârtii de sănii. Lucrările sunt executate de asocierea dintre companiile Valve Internaţional, controlată de omul de afaceri local Ion Florian, şi Niliten S.L.U. din Spania. Termenul de finalizare al proiectului este luna decembrie 2014.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO