ZF Transilvania

Investiţie de 9 mil. euro pentru modernizarea Maternităţii Botoşani

Investiţie de 9 mil. euro pentru modernizarea...

Autor: Laurentiu Cotu

25.04.2024, 17:30 49

Consiliului Judeţean Botoşani deruează un proiect de investiţii de 9 mil. euro, finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) şi din bugetul judeţean, ce prevede reabilitarea energetică şi modernizarea Maternităţii Botoşani. Pe lângă reabilitarea energetică, sunt prevăzute şi lucrări de modernizare a etajelor IV şi V şi a vestiarelor din zona de demisol. În cadrul proiectului va fi desfiinţată mansarda şi se vor monta panouri fotovoltaice, potrivit unui comunicat de presă transmis de Consiliul Judeţean Botoşani.

’’Am obţinut finanţare prin PNRR, am realizat documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţie, s-a finalizat proiectul tehnic, iar acum am scos la licitaţie execuţia lucrărilor. Sperăm ca în procesul de achiziţie publică să se înscrie cei mai buni constructori şi să dăm cât mai repede ordinul de începere a lucrărilor’’, a declarat Doina Federovici, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, într-un comunicat de presă. Lucrările de reabilitare energetică şi modernizare a Maternităţii Botoşani au fost scoase la licitaţie în prezent, iar constructorii interesaţi îşi pot depune ofertele pe platforma de achiziţii publice până pe 15 mai.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO