ZF Transilvania

Oradea investeşte peste 12 mil. lei într-o parcare supraetajată

Autor: Laurentiu Cotu

09.04.2012, 13:09 177

Primăria Oradea derulează un proiect în valoare totală de peste 12 mil. lei (circa 2,9 mil. euro) ce prevede construcţia în municipiu a unei parcări supraetajată. Până în prezent SC Administraţia Domeniului Public Oradea a finalizat procedura de achiziţie publică pentru proiectarea şi execuţia complexului multifuncţional cu parcare supraetajată, pe strada Tribunalului. Totodată, a fost finalizată şi mutarea secţiei de boli infecţioase a spitalului clinic municipal ''Dr. Gavril Curteanu", din imobilul situat pe str.Tribunalului, în imobilul spitalului judeţean. În perioada următoare, se va demola actuala clădire sitiată pe str.Tribunalului şi vor fi demarate lucrările de construcţie a noii parcări.

Contractul de execuţie a noii parcări supraetajată din Oradea a fost câştigat de compania Construcţii Bihor, a cărei acţionar majoritar este prefectul de Bihor, Gavrilă Ghilea. Termenul de realizare a lucrărilor de construcţie este de 12 luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO