ZF Transilvania

Primăria Târgu Mureş investeşte 2 mil. lei în modernizarea străzii Parângului

Autor: Laurentiu Cotu

19.07.2012, 16:22 89

Primăria Târgu Mureş derulează un proiect de 2 mil. lei (circa 450.000 de euro), în lucrări de reabilitare şi amenajare a străzii Parângului, din municipiu. Lucrările de pe strada Parângului prevăd pe lângă reabilitarea completă a carosabilului, respectiv reamenajarea trotuarelor şi amenajarea a 400 de locuri de parcare, plus o conexiune cu calea Sighişoarei.

Finalizarea lucrărilor este estimată pentru mijlocul lunii august, reabilitarea străzii Parângului realizându-se din fonduri europene, iar legătura cu şoseaua de centură din fonduri de la bugetul local.

''De la 200 de locuri de parcare existente până acum, locuitorii de pe strada Parângului vor beneficia, odată cu finalizarea proiectului, de 400 de locuri, şi de o legătură cu calea Sighişoarei'', au spus reprezentanţii municipalităţii Târgu Mureş, precizând că pentru legătura cu calea Sighişoarei se aşteaptă încă avizele din partea autorităţilor competente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO