ZF Transilvania

Primăria Târgu Mureş investeşte peste 3 mil. euro în modernizarea spaţiilor de agrement din municipiu

Autor: Laurentiu Cotu

20.05.2012, 16:40 107

Municipalitatea Târgu Mureş derulează un proiect european în valoare totală de 3,2 mil. euro, ce prevede modernizarea şi reamenajarea spaţiilor publice de agrement din municipiu. Proiectul ‘’Modernizare şi reamenajare spaţii publice de agrement platoul Corneşti din Târgu-Mureş’’, a primit finanţare prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 5 -"Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului’’, Domeniul major de intervenţie 5.2 - '’Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterea calităţii serviciilor turistice'’. Perioada de implementare a proiectului este de 36 de luni.

Investiţia prevede reamenajarea teatrului de vară, reconfigurarea traseului trenuleţului de la platoul Corneşti, amenajarea zonei pentru diferite activităţi sportive (piste de skate, mountain bike), reabilitarea traseelor pietonale şi carosabile existente, amenajarea de parcări ecologice.

laurenţiu.cotu@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO