ZF Transilvania

Rewe a deschis la Lugoj al 127-lea magazin Penny Market din România

Autor: Laurentiu Cotu

26.07.2012, 13:03 279

Rewe România, operatorul magazinelor de tip discount Penny Market şi Penny Market XXL, a deschis la Lugoj, judeţul Timiş, cel de-al 127-lea magazin din România şi unitatea cu numărul 133 din reţeaua companiei. Noul magazinul este situat pe strada Episcop Doctor  Ioan Bălan şi are o suprafaţă  de vânzare de circa 760 mp.

Rewe România a creat până în prezent pe piaţa locală peste 2.600 de locuri de muncă, iar odată cu investiţia în magazinul din Lugoj, compania a mai angajat încă 14 oameni. Grupul are activităţi în Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia, Bulgaria şi România.

În afară de comerţul en detail din domeniul alimentar, Rewe mai este activ la nivel european şi în domeniul turismului şi pe segmentul comerţului cu articole de tipul Do-it-Yourself. Grupul Rewe este prezent în România prin lanţurile de magazine Billa, Selgros, Penny Market XXL şi Penny Market.

laurenţiu.cotu@zf.ro      

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO