Ziarul de Duminică

CARTEA DE STIINTA / Sexul tare se dovedeste slab

CARTEA DE STIINTA / Sexul tare se dovedeste slab
16.09.2009, 15:35 57
Greggs D. Jacobs
Noapte buna, insomnie!
Un program fara medicamente dezvoltat laFacultatea de Medicina Harvard
Editura Trei
In aceasta carte, dr. Jacobs utilizeaza exemple de caz siexercitii interactive pentru a spune clar si concret cititorului ceanume trebuie sa faca pentru a-si invinge insomnia. Intr-o manieraprofesionista, el ghideaza cititorul intr-un program de sasesaptamani pentru a depasi insomnia, program fara medicamente, careconsta in tehnici de relaxare si de reducere a stresului. Toti ceicare au folosit acest program au declarat ca somnul li s-aimbunatatit, iar 90 la suta dintre ei au renuntat partial sau totalla medicamente. Cu o introducere de dr. Herbert Benson. Traduceredin engleza de Ioana Maria Novac.
Gerard Leleu
Barbatul de azi explicatfemeilor
Tot ce-ati vrut sa stiti despre sexul tare fara saindrazniti sa intrebati
Editura Trei

Un fel de enciclopedie despre barbat, cartea lui Gerard Leleusintetizeaza tot ce o femeie ar fi vrut sa stie despre "sexultare", dar nu a avut curajul sa intrebe. Paradoxal, intr-o lumedominata de barbati, cele mai multe carti adresate femeilor suntdespre sexul frumos. Prin urmare, cunoasterea barbatului, ca viatapsihica si sexualitate, a ramas o enigma pentru cele mai multedintre femei. "Barbatul de azi explicat femeilor"reprezinta o calatorie in intimitatea masculina, dezvaluindcititoarelor istoria, fricile si dubiile barbatilor. Ea oferasolutii pentru situatiile in care "sexul tare" se arata slab, fieca este vorba de penele sexuale, fie de cele sentimentale(neputinta de a-si exprima sentimentele). Veti descoperifantasmele, pozitiile, miscarile si saruturile care-i fac pebarbati sa vibreze. Gerard Leleu este medic,sexolog si terapeut de cuplu, autor a numeroase carti de succes,dintre care in limba romana au fost publicate: "Tratat demangaieri", "Cum sa fim fericiti incuplu", vol. I (Intimitate, senzualitatesi sexualitate), vol. II (Intre fidelitate siinfidelitate), "Arta de a dormi in doi","Cartea dorintelor".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO