Ziarul de Duminică

Dan Vidraşcu, laureat al Business Hall of Fame® Romania/ de Ziarul de duminică

Dan Vidraşcu, laureat al Business Hall of Fame®...

Autor: Ziarul de Duminica

06.06.2014, 00:17 57

2014 este un an cu o însemnătate deosebită pentru Editura Litera, care împlineşte 25 de ani de la înfiinţare. Efortul constant al editurii de a face performanţă în domeniul editorial din România este răsplătit prin două dintre cele mai înalte distincţii, acordate directorului ei. Miercuri, 28 mai 2014, la Ateneul Român, Dan Vidraşcu (foto), directorul general al Editurii Litera, a primit trofeul Business Hall of Fame® Romania.

Business Hall of Fame® este un eveniment internaţional prestigios, organizat global de către Junior Achievement şi dedicat personalităţilor care contribuie la dezvoltarea economică, socială şi culturală a unei ţări şi care sunt un model pentru tinerii din ţara respectivă. În România, evenimentul se află la a patra ediţie, în timp ce în Canada şi în Statele Unite ale Americii are o tradiţie de peste 30 de ani. De la personalităţi ca Thomas A. Edison, Henry Ford, Walt Disney, Peter F. Drucker, J. Willard Marriott Sr., la Steve Jobs (Apple Computer), Meg Whitman (eBay Inc.), Ted Turner (CNN), nume valoroase ale lumii contemporane se află  printre laureaţii Business Hall of Fame®.

Acest eveniment vine la doar câteva luni după ce fondatorul Editurii Litera, Anatol Vidraşcu, a fost decorat de către preşedintele României cu Ordinul Naţional Steaua României în grad de Ofiţer „în semn de înaltă preţuire pentru îndelungata şi prestigioasa activitate pusă în slujba promovării culturii, limbii şi spiritualităţii româneşti în Republica Moldova”.

„Pe lângă bucuria recunoaşterii calităţii unei munci făcute cu pasiune, aceste înalte distincţii sunt pentru noi confirmarea că strădania de a aduce cartea mai aproape de români nu este doar un fapt împlinit, ci şi recunoscut la nivel naţional. Promitem cititorilor noştri în continuare aceeaşi abordare prietenoasă şi nonconformistă şi îi invităm să ne fie alături şi în următorul sfert de secol de cărţi.” – a declarat Dan Vidraşcu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO