Ziarul de Duminică

Exclusiv pentru femei – „Stiletto”

Exclusiv pentru femei – „Stiletto”
03.06.2010, 15:57 27

Editura Curtea veche isi prezinta intr-un mod incitant colectia"Stiletto": Noi, femeile din ziua de azi, avem un curaj nebun. Nepropunem sa avem familie, cariera, fericire, liniste, ritm rapid sitinerete vesnica. Cum sa facem sa le putem avea pe toate? Cartile"Stiletto" sunt exact cele pe care trebuie sa le ai dimineata ingeanta, la pauza de cafea si seara la o baie calda. Totul desprecum sa devii femeia care iti doresti sa fii! Exclusiv pentrufemei.

Au aparut pana acum: Sherry Argov- "De ce barbatiise insoara cu scorpii. Un ghid pentru femeile care vor sacucereasca inima unui barbat"; Dr. Ruth K.Westheimer, Pierre A. Lehu-"Viata sexuala dupa vârsta de 50 de ani -Reaprinderea romantismului, pasiunii si emotiei!"; EstherPerel- "Inteligenta erotica.Reconcilierea vietii erotice cu viata de familie"; Carolyn N.Bushong- "Sapte greseliprostesti pe care oamenii inteligenti le fac in relatia de cuplu";Harville Hendrix - "Gaseste dragostea pe care o doresti - Ghidpractic pentru indragostiti"; Martha Heineman Pieper, William J.Pieper - "Dependenta de nefericire - Elibereaza-tede starile si comportamentele care iti submineaza relatiile, muncasi viata pe care o doresti!"; Dr. Alice D. Domar, Alice Lesch Kelly- "Fii fericita chiar daca nu esti perfecta - Cum sa te eliberezide iluzia perfectiunii".Din titluri este evident ca toate suntghiduri - mai mult sau mai putin practice destinate exclusivfemeilor.

In primavara acestui an, editura a publicat inca unvolum marca "Stiletto": Dorothy McCoy - "Barbatulmanipulator. Identificati-i comportamentul, contracarati abuzul,recastigati controlul!"

Dorothy McCoy este psihoterapeut specializat in terapii decuplu, tratamentul fobiei sociale si al stresului posttraumatic,precum si in interventiile in situatii de criza. Licentiata instudii interdisciplinare la University of South Carolina, cu unmaster in consiliere clinica si un doctorat in consilierepsihologica, dr. McCoy este membru marcant al unora dintre cele maiimportante asociatii de psihologie din SUA - American CounselingAssociation, The International Society for Traumatic Stress Studiessi The Association of Cognitive-Behavioral Therapists. "Femeilesunt fascinate de relatiile interzise - spune Dorothy McCoy - , destrainul misterios care emana pericol si care totusi parevulnerabil si ranit de viata. Vrem sa-l strângem la piept si sa-ialinam suferinta. In acelasi timp, dorim exaltarea si fiorul pecare-l simtim in preajma pericolului. Fiecare dintre noi vrea safie unica femeie care, in virtutea dragostei neconditionate, il vatransforma in amantul perfect. Da, suntem convinse ca vom reusiacolo unde femeile inferioare noua au dat gres." "Cunoastereainseamna putere. Prin urmare, haideti sa invatam mai multe despretulburarile de personalitate si despre trasaturile necesarestabilirii unui astfel de diagnostic, despre ce ii motiveaza pebarbati si despre cum sa recunoastem comportamentul lormanipulator."

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels