Ziarul de Duminică

Foc şi crimă într-un oraş din Suedia

Foc şi crimă într-un oraş din Suedia

Autor: Pop Ioan

17.03.2011, 16:05 40

"Vară fatală" este cea mai proaspătă apariţie pe care o propuneEditura Trei. Autor: Mons Kallentoft, cea mai lăudată voce a noiigeneraţii literare scandinave, cu 500.000 de cititori doar ÎnSuedia.

Este cea mai fierbinte vară pe care oamenii din Linkoping si-oamintesc. Pădurea care mărgineşte oraşul mocneste, norii de fumintuneca cerul şi flacarile uriase ameninta sigurantalocuitorilor.

Dar incendiile nu impiedică un pervers sexual să împrăştieteroare în intreg oraşul.

Răul devine insuportabil pentru Malin Fors, atunci cand află catocmai fiica ei a fost rapita de criminalul obsedat sexual.

Fiecare minut conteaza, iar in aceasta lupta de salvare a celeimai importante fiinte din viata ei, Malin nu are de partea ei decatinstinctul sau de politist si de mamă.

Romanul s-a vandut numai in Suedia in 200.000 de exemplare. InFranta, Mons Kallentoft i-a surclasat in topul FNAC pe StiegLarsson si pe Dan Brown.

"Vară fatală" este al doilea roman dintr-o serie politistadedicata celor patru anotimpuri ale anului. Cartea numără 432 depagini şi costă 39 RON.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO