Ziarul de Duminică

Litera lansează Disney Violetta/ de Ziarul de duminică

Galerie foto

Galerie foto

Autor: Ziarul de Duminica

16.05.2014, 00:15 354

În această săptămână, Editura Litera lansează primul roman din seria Disney Violetta.

Bazată pe al doilea sezon al serialului „Violetta” de la Disney Channel şi mult aşteptată de fanii tinerei cântăreţe, a doua serie de romane Violetta cuprinde patru noi volume: Un nou început, Totul pentru muzică, Prietene pe viaţă, Primul sărut.

Celor care încă nu ştiu despre ce este vorba, le spunem că Violetta e o fata inteligentă, plină de viaţă, dar şi o solitară, supraprotejată de tatăl ei. Deşi nu o ştie încă, are o voce unică, moştenită de la mama ei. De la tatăl ei a moştenit dragostea pentru cărţi şi o inteligenţă superioară. Violetta este spontană şi sinceră, spunând tot ce gândeşte. Ea doar încearcă să-şi găsească locul în lume.
Când se reîntoarce la Buenos Aires, după câţiva ani petrecuţi în Europa, începe să ia lecţii private de pian la „Studio 21”, o foarte prestigioasă şcoală de muzică. Acolo ea va descoperi o nouă lume care o va conduce spre destinul ei. La început, prietenii Violettei cred că ea este timidă, dar în curând ei îi vor descoperi adevărata personalitate.

La sfârşitul vacanţei, Violetta aşteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la On Beat Studio. După ce participă la o petrecere unde trupa ei este invitată să cânte live, tânăra primeşte oferta de a deveni vedeta portalului Youmix. Se desparte de León din cauza unui nou pretendent, Diego, a cărui sosire îi complică pe zi ce trece existenţa. Nici situaţia din familia ei nu e mai uşoară. În ciuda tuturor încercărilor prin care trebuie să treacă, Violetta rămâne la fel de hotărâtă să-şi urmeze destinul.

Începând din 12 mai, timp de patru săptămâni, în fiecare miercuri, veţi găsi la chioşcurile de presă exclusiv cu ziarul Libertatea unul dintre cele patru volume ale acestei noi serii de romane inspirate de serialul care a cucerit întreaga lume.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO