Ziarul de Duminică

Plăceri vinovate

Plăceri vinovate
19.05.2010, 15:46 78
E criză. 250.000 de bugetari şi-ar putea pierde locurile demuncă in următorii doi ani. Pensiile s-ar putea micşora cu15%...
Mi-e ruşine să spun că am dat X milioane pe un bilet deconcert in vreme ce un pensionar trăieşte cu banii ăia o lună? Nutocmai. Ar trebui să-i fie ruşine altcuiva. Nu sunt un nabab, darn-am ezitat să cotizez nerambursabil la "AC DC bank" şi nici acumcând mulţi dintre noi ii ajutăm pe Rammstein să fie şi mai bogaţinu mă gândesc să-mi cer scuze. Ce-i drept, de 300 de RON dădeam de600 de ori pomană câte 50 de bani la toate stopurile şi la toatebisericile din Bucureşti. Dumnezeu, care le vede pe toate, m-ar fitrecut mai sus pe lista de intrări la Afterlife-Spa..., dar ar fifost o făţărnicie.
Mă duc la Rammstein, deşi mesajele cântecelor sunt extremepentru că şi energia negativă e tot energie. Da! Există o parteintunecată a muzicii şi ea sună "al dracului de bine"... Amuzant ecă nu Rammstein sunt de vină pentru criza economică mondială, bachiar aş putea spune că rebelii nemţi sunt mai profitabili pentrunaţiunea lor decât guvernele post 89 pentru a noastră.
Când mixam in Twice sau Ramirez de exemplu, combinam teme dinLinks 2,3,4 cu ATB - Killer şi altele asemenea. Chiar şi acumfusion-ul atât de fertil intre house şi rock mai are multe de spusşi mai aşteaptă DJ curajoşi care să-l facă bine.
Acesta NU este un articol care vrea să trimită lumea lastadion. Ce-i drept, nici nu avem un stadion pentru Rammstein căde-asta vin la Romexpo. Pe 27 iunie, parte a festivaluluiSonisphere... Acesta e un articol scris pentru plăcerea mea deprivitor de DVD Live Aus Berlin care mă gândeam că-n viaţa-vieţilormele nu vin nebunii ăştia la Bucureşti. Dar, cum nebunii suntimprevizibili, uite că vin.
Pohta ce-am pohtit. Pe limba lui Rammstein, Sehnsucht...

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO