Ziarul de Duminică

"Reţeaua de socializare" se lansează pe Blu-ray şi DVD

"Reţeaua de socializare" se lansează pe Blu-ray şi DVD

The Social Network

Autor: Ziarul de Duminica

16.02.2011, 12:29 29

Cu patru premii în palmares la gala Globurilor de Aur 2011 şi cuopt nominalizări la Premiile Oscar, "The Social Network/ Reţeaua desocializare" a devenit unul dintre filmele favorite ale anului2010. Din 16 februarie, filmul poate fi achiziţionat şi pe Blu-rayşi DVD, din toate magazinele partenere Pro Video.

Din când în când apare un om care îşi zguduie epoca, iar insecolul vitezei şi al internetului, acesta a fost Mark Zuckerberg(interpretat de Jesse Eisenberg), cel care a stat la baza apariţieireţelei de socializare Facebook.
În anul 2003, un student de la Harvard deceptionat in dragoste ainventat site-ul Facemash, care continea informatii despre toatefetele din campus, dar incalca in acelasi timp in mod grav regulilede confidentialitate. Reteaua n-a rezistat prea mult timp, dar aconstituit structura de baza a ceea ce se va transforma in curandin thefacebook.com, care va depăsi granitele Harvard-ului si vadeveni un adevarat fenomen.
Succesul rapid l-a tranformat pe Mark Zuckerberg in cel mai tanarmiliardar dar i-a adus si un proces complicat cu o serie de oameniimplicati in proiect: Eduardo Severin (Andrew Garfield), cel maibun prieten al lui Mark şi primul finantator al proiectului, SeanParker (Justin Timberlake), care a dus investitia catre oamenii deafaceri din Sillicon Valley, precum si gemenii Winklevoss, caresustineau ca ideea a fost de fapt a lor.

Un produs marca Sony Pictures Home Entertainment si distribuitde catre Pro Video, "Reteaua de socializare" poate fi achizitionatdin toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precumsi de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD sau Blu-ray, la unpret recomandat de 49,9 RON, respectiv de 99.9 RON.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels