Ziarul de Duminică

ULTIMA ORA / Trofeul de Excelenta pentru Pro TV

ULTIMA ORA / Trofeul de Excelenta pentru Pro TV
23.04.2009, 23:31 19

 
Dupa Emmy, echipa Stirilor ProTV a castigat inca un premiu international important. Este vorba despre Trofeul de Excelenta, decernat luni seara la Las Vegas, de cea mai puternica organizatie a posturilor de televiziune si radio din Statele Unite.
"In mod evident, Pro TV este dedicat schimbarii si imbunatatirii conditiilor sociale din tara sa", a spus John Sander, presedintele consiliului National Association of Broadcasters, carea recompensat Stirile ProTV pentru campaniile sociale desfasurate in ultimii doi ani.O alta initiativa Pro TV a dus la adoptarea unei legislatii noi, referitoare la protectia copillor abandonati.
Premiile National Association of Broadcasters au fost decernate in cadrul celui mai mare eveniment destinat profesionistilor din radio si televiziune, organizat an de an in Las Vegas.
La fel ca milioane de telespectatori din Romania, pretentiosul juriu american a fost impresionat de campaniile sociale desfasurate de Pro TV in ultimii doi ani: "Tu stii ce mai face copilul tau?", "Exista viata dupa moarte", "Romania, Marea Defrisare" si "Stop torturarii animalelor!".
La show au fost peste 100.000 de participanti, iar in competitia pentru acest premiu au intrat peste 50 de companii.
National Association of Broadcasters este cea mai puternica organizatie de profil din Statele Unite si reprezinta nu mai putin de 8.500 de posturi de televiziune si radio americane.
Premiul este a doua distinctie internationala obtinuta de Pro TV in ultimele luni, dupa trofeul Emmy, castigat in septembrie. 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO