Companii

Cristian Pandel, CEO al Christian Tour: Ne uităm în piaţă să facem achiziţii de agenţii de turism mici, medii şi chiar mari. Ne aflăm în discuţii cu câteva agenţii, sperăm să se concretizeze în următoarea perioadă. Christian Tour a avut anul trecut un volum de vânzări de 685 mil. lei şi a înregistrat circa 500.000 de turişti care au mers în vacanţe cu turoperatorul local

Cristian Pandel, CEO al turoperatorului Christian Tour: Sperăm să introducem curse regulate din toamna acestui an sau primăvara anului viitor. Din toamnă vor începe să sosească noile avioane care vor intra în flota AnimaWings.

Cristian Pandel, CEO al turoperatorului Christian Tour: Sperăm să introducem curse regulate din toamna acestui an sau primăvara anului viitor. Din toamnă vor începe să sosească noile avioane care vor intra în flota AnimaWings.

Autor: Miruna Diaconu

02.05.2024, 10:00 57

Cristian Pandel, CEO al turoperatorului Christian Tour, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa locală de turism, are în plan achi­ziţia unor jucători din piaţă pentru dez­voltarea companiei. Antreprenorul spune că se află în discuţii cu câteva agenţii de turism pentru viitoare tranzacţii.

„Anul acesta, am avut mai multe achi­zi­ţii de agenţii mici pe care le-am înglobat în grupul Christian Tour. Agenţiile pe care le-am achiziţionat sunt din rândul revânză­to­rilor noştri. Am luat liderul de piaţă din Baia Mare, Sfara Tour, am mai achiziţionat şi Travel Plaza. Avem în continuare apetit pentru achiziţii mici, medii şi chiar şi mari. Avem discuţii pentru achiziţii mai mari şi dacă lucrurile vor merge cum ne aşteptăm, vom avea mai multe anunţuri de achiziţii în perioada următoare“, spune pentru ZF Cristian Pandel.

Cea mai mare achiziţie a gru­pului Christian Tour a fost preluarea întregu­lui pa­chet de acţiuni al com­pa­niei aeriene A­ni­maWings, înfiinţată de Cristian Pandel. În acţionariatul companiei a intrat ulterior şi Ae­gean Airlines, care ajun­sese să deţină pachetul majo­ritar de acţiuni. La începutul acestui an, grupul Christian Tour a preluat pachetul de acţiuni deţinut de Aegean Airlines şi a devenit unicul acţionar.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO