Afacerile companiei de curierat Urgent Cargus, în creştere cu 24% în primul semestru

2 aug 2017 Autor: Mirabela Tiron

Fondul de investiţii Abris Capital a scos la vânzare compania.

Urgent Cargus, compania de cu­rierat, care a apărut în urma fu­ziunii Urgent Curier şi Cargus Inter­national, ambele preluate de fondul de investiţii Abris Capital, şi-a crescut afacerile cu două cifre în prima jumătate a acestui an, după ce a trecut printr-un proces de consolidare a activăţii.

„Veniturile au crescut cu 24% în primul semestru din acest an faţă de perioada similară a anului anterior“, a declarat pentru ZF Gian Sharp, CEO al companiei de curierat, cu 600 de angajaţi şi 2.000 de curieri. El preciza la început de an că targeteză afaceri de 85 de milioane de euro până la final de an. Urgent Cargus este al doilea jucător de pe piaţa de curierat, evaluată la circa 400 de milioane de euro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.08.2017

 
Cuvinte cheie:
Urgent Cargus
, companie
, afaceri
, curierat
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide