Auto

Automobile Bavaria a livrat luna trecută primul Rolls-Royce Wraith în România, coupe de peste 300.000 de euro GALERIE FOTO

Primul Rolls-Royce Wraith în România

Primul Rolls-Royce Wraith în România

Autor: Bogdan Alecu

12.06.2015, 18:35 2258

Luna trecută a fost înmatriculat în România primul Rolls-Royce Wraith, potrivit datelor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). Automobilul care are un preţ de pornire cu TVA de peste 300.000 de euro, iar care personalizat poate ajunge şi la peste 500.000 de euro a fost livrat de Automobile Bavaria Group, în condiţiile în care omul de afaceri Michael Schmidt deţine pe lângă grupul din România, şi un dealer Rolls-Royce la Munchen. Acesta este primul Rolls-Royce nou înmatriculat în România din ultimii trei ani, ultimele două fiind vândute în 2012.

Wraith este coupeul derivat din limuzina Ghost are se doreşte a fi un gran turismo. Acesta dispune de motorul V12 de 6,6 litri ce dezvoltă 633 CP şi un cuplu motor de 800 Nm. În ciuda greutăţii de 2,4 tone maşina accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,2 secunde.

Coupeul beneficiază de ultimele inovaţii tehnologice în materie de lux pornind cu plafonul ”Starlight Headliner”, format din peste 1.300 de LED-uri, care dau impresia că deasupra capetelor celor din maşină este un cer înstelat, sau sistemul SAT (Satellite Aided Transmission), care adaptează maşina în funcţie de tipul de teren şi relief care urmează pe drum.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO