Auto

Dacia modifică radical versiunile pentru România: Logan Prestige a fost eliminat, iar Sandero s-a scumpit

Dacia modifică radical versiunile pentru România: Logan Prestige a fost eliminat, iar Sandero s-a scumpit

Autor: Bogdan Alecu

17.05.2011, 17:02 14259

Dacia a modificat la începutulacestei săptămâni gama de versiuni disponibile pentru modelele salepe piaţa locală potrivit siteului oficial, modificări care au vizatîn special modelele Logan şi Sandero.

Cea mai mare "transformare" a fostîn cazul modelului Sandero, care acum locul versiunilor "clasice'Sandero, Ambiance şi Laureate, a fost luat de Go!, Play! şi Smile!,care sunt acum completate şi de Stepway şi Orange. Mai mult, odatăcu lansarea noilor versiuni, Dacia a majorat preţul de pornire allui Sandero la 7.300 de euro cu TVA inclus, faţă de 7.250 de euroanterior pentru versiunea de bază, fiind mai scump decât în Italia,Germania sau Spania unde preţul de pornire este de sub 7.000 deeuro, dar mai ieftin decât în Republica Moldova (7.450 de euro),sau Franţa (7.800 de euro). Aceasta este cea de-a doua majorare depreţ în cadrul gamei Dacia, după ce la începutul acestui anoficialii companiei au decis majorarea preţului SUV-ului Duster la11.150 de euro, faţă de 10.941 de euro anterior.

Cea de-a doua modificare lanivelul Dacia a vizat modelul Logan, gama acestuia fiind"restrânsă" la trei versiuni - Ambiance, Preferance şi Laureate,fiind eliminată versiunea de top Prestige. Pe de altă parte,versiunea Laureate poate fi completată cu opţionalele aferenteversiunii Prestige, precum jante din aliaj, geamuri electrice spateşi volan îmbrăcat în piele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO