Auto

Dacia se pregăteşte să lanseze cel de-al şaptelea model în 2012. Conceptul îl vedem în martie la Geneva

Dacia se pregăteşte să lanseze cel de-al şaptelea model în 2012. Conceptul îl vedem în martie la Geneva
05.08.2010, 13:44 267

Dacia va prezenta în luna martie a anului viitor în cadrulSalonului Auto de la Geneva conceptul primului monovolum din gamasa (automobil pentru familie cu şapte sau opt locuri), care ar urmasă intre în fabricaţie în 2012, odată ce Renault va finalizaconstrucţia uzinei din Tanger, Maroc, unde va fi produs cel maiprobabil noul model.

Potrivit celor de la Caradisiac, viitorul Dacia MPV ar putea aveala bază o versiune alungită a lui Kangoo (utilitara compactă a luiRenault). Renault Technologie Roumanie, cel de-al doilea centru alRenault după cel de la Paris deja a conceput versiunea KangooExpress, lansată în producţie, ceea ce oferă un indiciu cu privirela planurile inginerilor francezi. În al doilea rând, pe Internetau apărut deja mai multe poze spion în care apar modele Logan MCVcu ampatament modificat - ceea ce inseamnă că viitorul şasiu alDacia MPV se află deja în teste.

Tot în 2012 Dacia va lansa cea de-a doua generaţie a Logan, care seva produce tot la Mioveni şi pentru care furnizorii de pe piaţalocală deja se pregătesc.
Cel de-al treila model al Dacia care urmează a fi lansat este unmodel de clasă mică, ce va fi mai mic decât Sandero şi care se vaapropia de conceptul maşinii de 5.000 de euro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO