Auto

Duster pentru "drumuri cu pietre”, noutatea mărcii româneşti la Salonul Auto de la Paris

no title

Autor: Bogdan Alecu

30.09.2010, 15:18 30

Dacia, cel mai mare constructor auto din România, a venit laSalonul Auto de la Paris, care a fost inaugurat astăzi pentrupresă, cu întreaga gamă de modele, de la Logan sedan, SanderoStepway, Logan MCV, până la un Duster "preparat" cu un pachetpentru drumuri cu pietre.

Modelul conţine panouri din plastic pentru uşi, aripi şi un scutprelungit sub bara din faţă. Faptul că Dacia a ales să seconcentreze în continuare pe Duster şi la Paris vine în contextulîn care numărul de comenzi pentru SUV-ul autohton este de peste60.000 de unităţi, majoritatea provenind de la clienţivest-europeni.

Printre oficialităţile din România prezente în cadrul SalonuluiAuto de la Paris se numără membrii Asociaţiei Producătorilor şiImportatorilor de Automobile, dar şi politicieni precum CălinPopescu Tăriceanu, fostul prim-ministru şi Sebastian Vlădescu.Tăriceanu a devenit recent, prin intermediul companiei ATS, dealeroficial al mărcii Ford, prezentă şi ea cu un stand important laParis.

Un alt model important pentru piaţa locală prezentat la Pariseste noul Volkswagen Passat, cel mai bine vândut model de clasămedie pe piaţa locală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO