Auto

Infotrafic: circulaţia maşinilor, afectată de restricţii şi de aglomeraţie

Infotrafic: circulaţia maşinilor, afectată de...

Autor: Petru Mazilu

27.08.2023, 13:10 25

Circulaţia maşinilor pe mai multe şosele din România este afectată duminică de restricţii şi de aglomeraţie.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că duminică, la prânz, traficul este în continuare oprit pe ambele sensuri pe DN 1A Bucureşti-Ploieşti, în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa, pentru a permite intervenţia echipelor de pompieri şi a anchetatorilor.

Traficul rutier este deviat pe DC 77A – DJ 701B – DN 7 Tărtăşeşti, pe sensul către Ploieşti, iar pe celălalt sens, circulaţia este deviată pe DJ 101B Periş – Tâncăbeşti – DN1.

Pentru a permite intervenţia echipajelor specializate, circulaţia a fost oprită şi pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, la kilometrul 240, în zona localităţii Boiţa, judeţul Sibiu, acolo unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate cinci autovehicule, soldat cu rănirea a patru persoane, ce au fost transportate la spital. Valorile de trafic sunt crescute pe ambele sensuri de mers, fiind formată coloană de autovehicule între localităţile Câineni şi Boiţa. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 30 de minute.

În judeţul Maramureş, pe DN 18, între km. 15 – 23 (Pasul Gutâi), se desfăşoară etapa a III-a a Campionatului National de Viteza în Coastă - Masters 2023, astfel că circulaţia rutieră este inchisă total până la ora 18:00. Traficul este deviat pe rute ocolitoare.

Pe celelalte şosele importante se circulă după cum urmează:

· DN 1 Ploieşti - Braşov: aglomeraţie pe tronsoanele Breaza-Comarnic şi Poiana Ţapului-Buşteni, pe sensul de urcare către Braşov, dar şi între staţiunile Predeal şi Buşteni, pe sensul de coborâre spre Ploieşti.

· A1 Bucureşti - Piteşti: trafic intens pe sensul de intrare în capitală.

· A2 Bucureşti - Constanţa: trafic fluent pe ambele sensuri.

· DN 39 Constanţa - Vama Veche: aglomeraţie pe ambele sensuri între staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud.

. A3 Bucureşti - Ploieşti: trafic normal.

. DN 7C, Transfăgărăşan: trafic îngreunat pe o porţiune de 1 km, în zona Cabanei Bâlea, în urma numărului mare de turişti din zonă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO