Auto

Israelienii de la New Kopel au pus pe masă 20 mil. euro pentru a intra pe piaţa birourilor

Tal Lahav, CEO al New Kopel Group

Tal Lahav, CEO al New Kopel Group

Autor: Bogdan Alecu

31.01.2017, 07:00 1070

Piaţa auto devine nesigură după eliminarea timbrului de mediu de la 1 februarie.

New Kopel Group, divizia locală a grupului isra­elian, care în Romania activează în do­me­nii precum vanzarea de maşini noi şi second-hand, alături de leasing operaţional şi rent-a-car, spune că a bugetat în acest an achi­ziţia a cel puţin trei clădiri de birouri şi ia în calcul inclusiv intrarea pe piaţa rezi­denţială.

"Suntem în proces de due dilligence pentru achiziţia a trei sau patru clădiri de birouri în Bucureşti. Am depus ofertele pentru clădiri de 5-6 mil. euro fiecare, de calitate, cat mai aproape de centrul Capitalei. Ne gandim şi să intrăm pe piaţa rezidenţială, dar întai avem nevoie de un portofoliu de proprietăţi care să genereze venituri. Poten­ţialul este mare pe rezidenţial în Romania, dar sunt cu totul alte probleme, precum deru­larea programului Prima casă", a spus Tal Lahav, CEO al New Kopel Group. Cea mai importantă divizie a grupului israelian pe piaţa locală este Sixt New Kopel, companie de rent-a-car şi leasing operaţional.

Tal Lahav a fost pană la finalul anului trecut director financiar al grupului, iar din acest an l-a înlocuit pe Hezi Shayb la conducere, care a plecat în Israel pentru a prelua funcţia de preşedinte al New Kopel Group. Fostul director a anunţat încă de la începutul anului trecut intenţia de a intra pe piaţa imobiliară locală, prin achiziţia unei clădiri de birouri, însă achiziţia nu s-a concretizat anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO