Auto

Noul Chevrolet Captiva vine în România la primăvară

Noul Chevrolet Captiva vine în România la primăvară

Autor: Bogdan Alecu

13.09.2010, 12:17 84

Chevrolet va lansa în cadrul Salonului Auto de la Paris de lafinele acestei luni noul Captiva facelift, SUV-ul compact alconstructorului american. Versiunea facelift a vizat în primul rândpartea frontală, care preia o serie de elemente de la noul Aveo, uninterior modificat şi o nouă gamă de motoare şi transmisii.

Gama propulsoarelor va fi alcătuită din patru noi motoare, douăpe benzină de 2,4 şi 3,0 litri şi două diesel de 2,2 litri, cuplatela o nouă gamă de transmisii manuale sau automate cu şasetrepte.
Versiunea de top este reprezentată de de V6-le pe benzină de 3,0litri care dezvoltă 258 CP. Dieselul de 2,2 litri este disponibilîn două trepte de putere, de 163 şi 184 CP, în timp ce motorul pebenzină de 2,4 litri dezvoltă 171 CP.

Pe piaţa europeană noul Captiva va fi lansat în primăvara anuluiviitor, când cel mai probabil vor fi comunicate şi preţurile.Lansarea în Europa a autovehiculului este prevăzută pentruprimăvara anului 2011.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO