Bănci și Asigurări

Allianz-Ţiriac a înregistrat un volum al subscrierilor de 396,7 mil. lei în T1/2021, cu doar 0,9% mai mult faţă de T1/2020

Virgil Şoncutean, CEO al Allianz-Tiriac

Virgil Şoncutean, CEO al Allianz-Tiriac

Autor: Mircea Nica

25.06.2021, 00:05 178

♦ Virgil Şoncutean, CEO al Allianz-Ţiriac: Anul 2021 a început încurajator pentru Allianz-Ţiriac. Vân­ză­rile din primele trei luni au fost uşor mai mari decât cele din primul trimestru din 2020, care consemnase o creştere de două cifre înainte de debutul pandemiei.

Allianz-Ţiriac, al treilea cel mai mare asigurător de pe piaţa locală, a terminat primele trei luni (T1) din 2021 cu un volum al primelor brute subscrise de 396,7 mil. lei, în creştere uşoară cu doar 0,9% faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit informaţiilor transmise de reprezen­tanţii companiei.

„Anul 2021 a început încuraja­tor pentru Allianz-Ţiriac. Vânză­rile din primele trei luni au fost uşor mai mari decât cele din pri­mul trimestru din 2020, care con­semnase o creştere de două ci­fre înainte de debutul pande­mi­ei. Oamenii caută acum mai mult ca oricând produse relevante pen­tru nevoile lor şi uşor de ac­cesat, iar pentru a le oferi cele mai bune soluţii, noi mizăm în 2021 pe simplificarea inter­ac­ţiunii asigurător-client, prin implementarea de instru­men­te de vânzare şi despăgubire intuitive care să susţină tot­odată efortul partenerilor noştri de distribuţie“, a transmis Virgil Şoncutean, CEO al Alliaz-Ţiriac.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO