Bănci și Asigurări

Allianz-Ţiriac caută clienţi în rândul firmelor mici

Autor: Ciprian Botea

31.10.2010, 23:37 19

Allianz-Ţiriac, o companie de top pe piaţa asigurărilorcontrolată de grupul german Allianz şi omul de afaceri Ion Ţiriac,încearcă să atragă clienţi din rândul întreprinderilor mici şimijlocii (IMM) cu o asigurare de viaţă pentru angajaţi şi o poliţăCasco la tarife preferenţiale. Poliţele de asigurare de viaţăpentru angajaţii firmelor care deţin deja o asigurare property sauauto emisă de Allianz-Ţiriac pot fi achiziţionate înainte de 19noiembrie la preţuri reduse cu până la 12,5% în funcţie de pachetulde protecţie ales.

Totodată, asigurătorul a redus cu 5% preţul pentru cumpărarea sauînnoirea unei poliţe Casco de către firmele mici, poliţă careacoperă riscurile de avariere sau şi furt al autovehiculului."Firmele mici şi mijlocii reprezintă pentru noi unul dintresegmentele de clienţi strategici. Căutăm să ne adaptăm progresivoferta adresată acestor companii", a declarat Rangam Bir,directorul general al Allianz-Ţiriac Asigurări. Poliţa de asigurarede viaţă încheiată de firme în beneficiul angajaţilor acoperă atâtriscurile de accident la locul de muncă, cât şi în afaraprogramului de lucru. Prima anuală porneşte de la circa 10euro/angajat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO