Bănci și Asigurări

Credite auto cu 9% dobanda in euro

11.11.2004, 00:00 17



Porsche Bank, prima institutie de credit specializata in finantari destinate achizitionarii de autoturisme, isi deschide ghiseele luni, 15 noiembrie.



Ca orice banca noua, Porsche vine pe piata cu o dobanda atractiva de 9% pe an in euro, care va fi mentinuta insa pe o perioada de timp limitata. Totodata, banca va aplica un singur comision, perceput la acordarea creditului.



Perioada de creditare poate fi de la 6 pana la 60 de luni. Pentru persoanele fizice, valoarea creditului se poate situa intre 3.000 si 75.000 de euro, cu un avans minim de 25%. Pentru persoanele juridice, plafonul maxim de creditare va fi stabilit in functie de nevoile de finantare si de situatia financiara.



Finantator al concernului Porsche, banca se axeaza pe sustinerea retelei de dealeri si pe creditarea achizitionarii marcilor de autovehicule ale grupului VW - Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Porsche.



Rambursarea creditului se va face in rate lunare egale, actualizate la fiecare sase luni. Clientul poate opta pentru o rambursare anticipata a creditului, pentru care nu se vor percepe comisioane sau dobanzi penalizatoare, insa aceasta va fi permisa numai dupa minim sase luni de la contractarea creditului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO