Bănci și Asigurări

Doua produse noi la Banca Carpatica

02.06.2004, 00:00 8



Banca Comerciala Carpatica (BCC) a lansat ieri doua noi produse: un credit adresat persoanelor fizice, denumit "Voiaj", si un credit in valuta pentru clientii bancii persoane juridice.



Creditul Voiaj permite contractarea unui imprumut de maxim 50 de milioane de lei, cu dobanda fixa, pe o perioda de maxim 2 ani. Acest tip de credit poate fi obtinut prin intermediul agentiilor de turism cu care banca va colabora si este destinat finantarii serviciilor oferite de acestea. Pentru imprumuturile de pana la 20 de milioane de lei banca solicita un garant si inchieierea unei polite de asigurare pentru riscul de neplata. La acordarea imprumuturilor mai mari de 50 de milioane de lei, BCC solicita doi giranti si polita de asigurarea riscului de neplata sau ipoteca asupra imobilului.



Creditul in valuta pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii se poate acorda pe o perioada de maxim doi ani, cu o perioada de gratie de trei luni, iar suma maxima ce poate fi imprumutata este de 25.000 de euro sau echivalentul in dolari. Dobanda perceputa este variabila pe intreaga perioada de creditare. Creditul poate fi acordat fie pentru finantarea activitatii curente, fie pentru finantarea mijloacelor de productie. Drept garantii, banca accepta doar bunuri mobile sau imobile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO