Bănci și Asigurări

Firmele de leasing au ajuns sa recupereze barci si jet-skiuri

18.02.2010, 23:40 169

Firmele de leasing au ajuns sa recupereze si bunuri mai putinobisuinte de la clientii rau-platnici, cum ar fi aparate debronzat, barci de pescuit, jet-skiuri, masini de tricotat sauautomate de cafea, dupa ce anul trecut s-au concentrat in specialde recuperarea pe masini.
De exemplu, pe site-ul TBI Leasing, printre cele mai neobisuinteobiecte recuperate si scoase acum la vanzare se numara o barca depescuit de tip Merry Fisher 625, la pretul de 28.000 de euro plusTVA, dar si mai multe aparate de bronzat, pretul celui mai scumpfiind de 4.000 de euro plus TVA.
"Cele mai ciudate bunuri recuperate de noi sunt doua celule deafumare a mezelurilor (aparate speciale pentru afumarea mezelurilor- n.r.). Le-am recuperat de la o fabrica intrata in insolventa,acum un an, si incercam sa le revindem catre firmele de mezeluri,dar inca nu am gasit cumparator", afirma Razvan Diaconescu,directorul general al Impuls Leasing, una din primele zece companiide pe piata de profil.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO