Bănci și Asigurări

Generali îşi tentează clienţii cu poliţe Casco şi RCA la pachet

Autor: Ciprian Botea

08.02.2011, 12:15 35

Generali, o companie de top zece din piaţa asigurărilor, vindepoliţe Casco şi de răspundere civilă auto (RCA) la pachet, cu unpreţ redus cu până la 25% faţă de achiziţionarea separată a celordouă produse. Produsul a fost lansat în contextul în care tot maimulţi şoferi renunţă în această perioadă la asigurarea autofacultativă.

Poliţa Casco are extindere teritorială în afara României şiclienţii primesc asistenţă rutieră fără costuri adiţionale. Primade asigurare variază în funcţie de vârsta şoferului, localitatea dereşedinţă sau vechimea produsului. De asemenea, şoferii care aucopii minori plătesc tarife mai mici.

De exemplu, un şofer de 30 ani, cu o vechime a permisului deconducere de patru ani şi care are un copil minor va plăti o primăde 1.805 lei pe an pentru un autovehicul cu motor de 1,4 litri.Preţul este cu 602 lei mai mic decât în cazul în care cele douăproduse ar fi achiziţionate separat, susţin reprezentanţiicompaniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO