Bănci și Asigurări

ING anunţă că va returna comisioanele clienţilor care şi-au scos banii de la alte bănci, după întreruperea sistemului informatic de sâmbătă. “Din cauza magnitudinii şi complexităţii defecţiunilor, din păcate timpul pentru restaurarea activităţii prin sistemul de back-up a fost mai lung decât în cadrul testelor”

ING anunţă că va returna comisioanele clienţilor care...

Autor: Adelina Mihai

11.09.2016, 14:12 8213

ING va returna comisioanele plătite de clienţi pentru retragerile de numerar de la bancomatele altor bănci de ieri, după ce sistemul de stocare a datelor al băncii a generat erori.

“Regretam incidentul de ieri si orice neplaceri cauzate, pentru care ne asumam responabilitatea. Astfel, pentru retragerile de numerar de la bancomatele altor banci efectuate ieri va vom returna comisionale aferente in zilele urmatoare. Daca indisponibilitatea platilor cu cardul v-a generat costuri aditionale, va rugam sa ne contactati pe contact@ing.ro”, au transmis reprezentanţii ING pe pagina de Facebook a băncii.

În cursul zilei de ieri, atat reteaua de ATM-uri, sistemele de acceptare a cardurilor ING cat si serviciul Home’Bank au devenit indisponibile. Banca a spus ieri că problema tehnică nu a pus niciun moment în pericol datele şi disponibilitatile băneşti ale clienţilor.

În prezent, toate serviciile ING sunt funcţionale.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO