Bănci și Asigurări

ING redeschide campania de recrutare de absolvenţi

ING redeschide campania de recrutare de tineri absolvenţi

Autor: Liviu Chiru

02.06.2011, 23:30 1596

ING Bank, a zecea bancă după activele deţinute, deschide din noucampania de recrutare de tineri absolvenţi pentru un program de"management trainee", în cadrul căruia sunt instruiţi timp de şaseluni în diverse departamente. Sunt căutaţi tineri care au absolvitprograme masterale în promoţia din 2010, iar una dintre cerinţeeste ca media anilor de studiu din facultate să fie peste 9.

"În fiecare an primim în medie cam 100 de aplicaţii. (...)Echipele de trainee au variat numeric de-a lungul anilor de laminimum două la maximum şapte persoane, întrucât este necesar săcorelăm gradul de absorbţie a tinerilor absolvenţi cu nevoileorganizaţiei", potrivit prezentării programului, disponibilă pesite-ul ING.

Acesta este al 13-lea an în care olandezii recrutează tineriabsolvenţi pe plan local. ING funcţionează pe plan local în regimde sucursală a băncii-mamă din Olanda şi are aproape 1.300 deangajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO