Bănci și Asigurări

Numărul clienţilor Euroins a scăzut uşor în primul semestru până la circa 1,5 milioane

Numărul clienţilor Euroins a scăzut uşor în primul...

Autor: Anelis Baciu

14.07.2016, 00:05 226

Euroins, companie aflată în redresare financiară, avea în portofoliu la finalul lunii iunie aproximativ 1,5 milioane de clienţi cărora le-a vândut asigurări gene­rale (auto, nonauto, property), potrivit date­lor trans­mise de com­panie la soli­citarea ZF. Faţă de fina­lul anului trecut, numărul asigu­raţilor Euroins este în scădere cu circa 3%. Cel mai probabil, circa un milion de poliţe sunt pe seg­mentul asigură­ri­lor auto obligatorii (RCA), unde Euroins are o prezenţă impor­tan­tă.

 
Potrivit datelor publi­cate de grupul bul­gar Eurohold care contro­­lează Euroins, primele brute sub­scrise de asigurătorul local în inter­valul ianuarie-mai a acestui an au însu­mat  74,2 milioane de euro, fiind în creş­tere cu aproape 9% faţă de primele cinci luni ale anului trecut. Vânzările de asigu­rări auto obligatorii au cumulat 70 de milioane de euro din total, ceea ce înseamnă o pondere de 95%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO