Bănci și Asigurări

Plan ambiţios: grupul NN a alocat 31,9 mil. lei pentru noua divizie de asigurări generale din România

Gerke Witteveen, CEO interimar NN Ro­mâ­nia

Gerke Witteveen, CEO interimar NN Ro­mâ­nia

Autor: Mircea Nica

19.10.2020, 07:00 279

Grupul NN, care deţine NN Asigu­rări de Viaţă, liderul segmentului asi­gu­rărilor de viaţă din piaţa locală, a alocat un capital de 31,9 mil. lei pentru con­sti­tuirea şi activitatea noii entităţi, NN Asi­gurări, care operează linia de business de asigurări generale, ca parte a NN Ro­mâ­nia, a spus Gerke Witteveen, CEO interimar al NN Ro­mâ­nia, pentru ZF.

„Primul pas al stra­tegiei noastre este lan­sa­rea asigurării de lo­cuinţă. De acum oferim cli­enţilor o soluţie com­ple­tă şi pentru protejarea locu­in­ţei, atât prin asi­gurarea fa­cultativă NN, cât şi prin po­liţa obligatorie PAD, iar în ur­mă­toarele luni ne vom concentra să înţe­legem aşteptările clienţilor, să ino­văm şi să le oferim o experienţă în jurul noi­lor produse“, a spus Gerke Witteveen.

El a mai adăugat că strategia NN pe termen lung este constituită pe piloni importanţi, care includ o echipă profesionistă, un brand cu o reputaţie bine consolidată, o bază extinsă de clienţi şi digitalizare, toate contri­bu­ind la dezvoltarea sustenabilă a pre­zenţei NN în România şi a societăţii în ansamblu.

„Noua entitate este NN Asigurări, pen­tru care am obţinut licenţă de ope­rare din partea Autorităţii de Supra­ve­ghe­re Financiară (ASF). Capi­talul va fi direc­ţionat în prin­cipal pentru conti­nua­rea procesului de digitali­za­re, aşa încât să oferim cli­en­ţilor noştri o expe­rienţă aliniată ne­voilor lor şi ten­dinţelor ce vor apărea“, a mai explicat CEO-ul interimar al NN.

Prioritatea NN pentru anul 2021 va fi de a dezvolta activitatea de asigurări generale şi a furniza atât noul produs de locuinţe, cât şi cele existente pe segmentele de asigurări de viaţă şi sănătate unei baze cât mai mari de clienţi, a mai adăugat Gerke Witteveen.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO