Bănci și Asigurări

SAI Certinvest a început 2023 cu creşterea cu 200% a numărului de noi investitori şi de 3,9% a activelor nete. ” Deşi începutul de an ne aduce un semnal pozitiv privind păstrarea apetitului românilor pentru investiţii, este devreme să ne pronunţăm despre o revenire a situaţiei generale”

SAI Certinvest a început 2023 cu creşterea cu 200% a...

Autor: Roxana Rosu

30.03.2023, 09:55 128

SAI Certinvest, societate de administrare a fondurilor de investiţii, a înregistrat în primele două luni ale anului o creştere de 3,9% a valorii activelor nete faţă de decembrie 2022, în paralel cu creşterea cu 217% a numărului de investitori activi noi, a anunţat compania.

 “Deşi începutul de an ne aduce un semnal pozitiv privind păstrarea apetitului românilor pentru investiţii, este devreme să ne pronunţăm despre o revenire a situaţiei generale. Anul 2022 a marcat un declin de 31% al pieţei fondurilor de investiţii din România, pe fondul înăspririi condiţiilor economice, a majorării ratelor dobânzilor şi a războiului din Ucraina. Am adoptat o strategie prudentă, pentru a oferi încredere şi stabilitate investitorilor de retail.” a declarat Alexandru Voicu, CEO SAI Certinvest.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO