Bănci și Asigurări

San Paolo da unda verde la operatiunile cu carduri

10.11.2004, 00:00 22



San Paolo IMI Bank va incepe de saptamana aceasta operatiunile cu carduri, dupa ce primele opt automate bancare vor deveni operationale.



Banca va emite pentru inceput un card de debit Maestro, numit San Paolo Card, care va fi denominat in lei. Pe parcursul anului viitor, cardului i se va atasa si o facilitate de over-draft. Cardul va disponibil atat pentru clientii persoane fizice cat si juridice si va fi dezvoltat cu ajutorul experientei grupului. Produsul va putea fi folosit numai in mediu electronic, pentru retragerea de numerar de la ATM-uri sau de la POS-urile unitatilor bancare, plati si transferuri de fonduri aferente cumpararii de bunuri si servicii de la comerciantii acceptanti. San Poalo estimase initial ca pana la sfarsitul anului vor fi emise 5.000 de carduri.



Strategia bancii prevedea pentru acest an lansarea de noi produse si servicii si extinderea retelei de sucursale, pentru imbunatatirea contactului cu clientela. Banca a lansat recent un credit "Auto" si un credit pentru nevoi personale cu termen de rambursare de pana la zece ani, la care solicita garantii imobiliare.



De la inceputul anului San Paolo a desfasurat si o campanie de "reasezare" a retelei, in locatii care sa respecte standardele grupului. Astfel, pe langa cele doua noi agentii, banca a cumparat sedii pentru inca patru unitati. La sfarsitul saptamanii trecute, sucursala Zalau a fost mutata in noul sediu. Celelalate trei unitati se vor muta in noile sedii pe parcursul lunii decembrie. Pana la sfarsitul lunii decembrie San Paolo va mai inaugura o agentie in Bucuresti.



La sfarsitul primelor trei trimestre San Paolo inregistra un profit de 76,8 miliarde de lei (1,9 milioane de euro) si detinea active in valoare de 4.045 de miliarde de lei (98,6 milioane de euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO