Burse - Fonduri mutuale

A doua oferta a anului, OTP Green Energy, a atras subscrieri de 38%

A doua oferta a anului, OTP Green Energy, a atras subscrieri de 38%
29.11.2009, 23:00 20
Oferta publica de titluri derulata de fondul inchis deinvestitii OTP Green Energy a fost subscrisa pana la finele zileide joi in proportie de 38%, mai exact au fost cumparate un numar de15.259 de unitati in valoare de 3,08 mil. lei, potrivitinformatiilor furnizate de societatea de brokerajIntercapital-intermediarul ofertei. Investitorii mai au ladispozitie inca doua zile, pana miercuri, pentru a participa laoferta.
"Rata de succes a ofertei OTP Green Energy este ca 30.000 deunitati sa fie subscrise. Pot spune ca toate proiectele noastre aufost un succes", a spus Razvan Pasol, presedintele IntercapitalInvest.

Oferta de titluri OTP Green Energy a inceput pe 4 noiembrie siia sfarsit pe 2 decembrie. Fondul OTP Green Energy este administratde societatea OTP Asset Management si garanteaza ca la finalulduratei de viata, peste 42 de luni, investitorii vor obtine uncastig de cel putin 12%. Fondul urmareste evolutia indiceluieuropean ERIX, ce inglobeaza performanta pretului actiunilor a zececompanii europene active in sectorul energiei regenerabile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO